Prohlášení předsedy Občanského sdružení Společná obrana

5. 3. 2008

Já, Mgr. David Ondrejkovič, předseda Občanského sdružení Společná obrana, IČO 22688137 tímto prohlašuji, že pokud nejméně 75% členů Občanského sdružení Společná obrana přistoupí na mimosoudní dohodu s EO Servisem a požádají o ukončení svého členství v Občanském sdružení, navrhnu zbylým členům ukončení činnosti Občanského sdružení Společná obrana, vrácení poměrné části členských příspěvků a zároveň odstoupím z funkce předsedy tohoto sdružení.

Přidat komentář

Přehled komentářů

100 % podpora OSSO

(M.M., 6. 3. 2008 14:46)

Doufám, že členové OSSO jednomyslně NEpřistoupí na dohodu s EO Servisem, která přichází až poté, kdy potencionální klienty svými postupy zmanipulovali, podvedli a znechutili.

Ústup se nekoná

(Palacka, 6. 3. 2008 14:18)

Panu Ondrejkoviči by se jistě ulevilo, kdyby měl na starosti jen svou rodinu, ale podle počtu hlasů již 75% členů přistupovat na dohodu s EO nebude a tak jako správný voják vydrží s námi do konce vítězné bitvy.Má hodnost majora, ale schopnosti generála. Podvodnická lůza z EO narazila!

není kroku zpět

(Zdeněk Jakubčík, 6. 3. 2008 11:34)

domníván se, že většina neuvažuje o jakékoliv dohodě byť by byla sebelepší, protože kluci by z toho vyvázli moc lechce a přemýšleli by nad dalšími podvody

dohoda????

(Milena Balíková, 6. 3. 2008 10:44)

S takovým způsobem mimosoudního vyrovnání by souhlasil snad jen naiva s IQ tykve. Návrh dohody mi připadne spíš jako výsměch a diktování, co a jak mají členové sdružení udělat, aby z toho EO vyšel bez ztráty kytičky. Jsem pro to, pokračovat tak, jak bylo naplánováno a už se moc těším na vysílání Občanského juda v sobotu.

Mimosoudní vyrovnání vztahů?

(Svatopluk Sedláček, 6. 3. 2008 8:08)

Jde o můj názor: Na mimosoudní vyrovnání je již pozdě. Chtěli bychom v rámci takového narovnání podepsat, že osoby v EO Servisu nejsou nebezpeční lumpové?

Je rozjeté šetření trestního stíhání, které je založeno na věcech, které se fakticky staly. Chtěli bychom vzít zpět trestní oznámení a sdělit policii, že se vlastně nic nestalo? Chtěli bychom TV Nova sdělit, že nemá reportáž odvysílat, protože to už není pravda? Kdo by pak byl podvodník?

Tedy souhlasil bych jedině s takovou formou mimosoudního vyrovnání mezi EO Servisem a poškozenými, která by nesňala EO Servisu nálepku podvodníka a kromě vrácení aktivačního poplatku by obsahovala odškodné, které by vyrovnalo naše náklady (nejen členský příspěvek sdružení).

Z DALŠÍCH WEBŮ